Zafira

Zafira – 6-8 veckor gammal

Jag heter Zafira och jag hittades när jag var 6-8 veckor gammal, nerkyld och livlös i ett dike. Men idag lever jag och mår bra idag tack vare alla de som engagerar sig i Kattjouren.

Min historia är smärtsam, men tyvärr inte ovanlig för oss hemlösa katter. När de hittade min bortslängda lilla kropp var jag så undernärd och nedkyld att termometern inte kunde registrera min temperatur. Jag hittades i sista sekund och jag och min familj är så tacksamma för att någon reagerade och kontaktade Kattjouren när de hittade mig.

Kattjouren lade ut ett nödrop om mig där de samlade in medel för min livräddande vård och sökte ett hem där jag kunde vara trygg och bli älskad. Jag fick snabbt vård och fick sedan komma till min nya familj bara ett par dagar efter att jag blev hittad. Då kunde jag inte äta själv och jag var väldigt rädd för människor. Men min familj gav mig den tid och tålamod jag behövde och tids nog vågade jag mig fram och kröp upp i knät och bara myste.

Idag är jag ca 1,5 år, fortfarande skygg men ändå framme och håller koll på saker och ting. Att vara ute idag är det bästa jag vet, men inte när det regnar! Då ligger jag gärna inne och myser med min bästa kompis och storebror Oliver.

Jag är så glad och tacksam för Kattjouren hjälpte mig så jag fick fortsätta leva och komma till min nya familj! ❤ //Zafira