Elsa

Jag heter Elsa och jag blev adopterad genom Kattjouren för över 15 år sedan.

Min historia är inte ovanlig. Jag skulle avlivas för att jag inte räknades som viktig. Jag var överflödig och man ansåg att jag var ett problem som kunde lösas genom att man helt enkelt avslutade mitt liv.

När min älskade matte Linda adopterade mig visste hon inget om katter. Genom Kattjouren hade hon fått reda på att det fanns en kattunge som skulle bli avlivad, eftersom det bodde för många katter i hemmet, och hon drevs helt och hållet av känslan att hon inte kunde inte låta det ske.
Min fina matte tog kontakt med Kattjouren och erbjöd mig ett tryggt och kärleksfullt hem. Hon blev min räddande ängel. ❤

Första gången jag kom hem till mitt nya hem var jag väldigt nyfiken och lämnade transportburen omedelbart för att lukta mig genom lägenheten. Matte tog semester för att vara hemma med mig så att jag lättare skulle hinna anpassa mig till mitt nya hem. Jag sov varje natt på kudden bredvid matte i början och matte har sagt att hon blev fullkomligt förälskad i mig från dag ett.

Nu bor jag med min matte och hennes sambo, och precis som matte så förälskade sig mattes sambo i mig, trots att han faktiskt sa att han inte var så glad för katter. Men jag vann hans hjärta och nu hälsar han till och med på mig före matte när han kommer hem från jobbet.

Idag är jag en gammal dam men är fortfarande pigg o busig 😌 /Elsa

”Det finns inga ord för att beskriva hur mycket jag älskar min Elsa, hon är min bebis ❤
Jag är tacksam för varje dag jag får dela med henne!” Matte Linda